Öyle yediği herşey illa organik olsun gibi takıntım olmadı. Mümkün olduğunca organik ve ağırlıklı iyi gıda, şeklinde devam ediyoruz. Ancak şeker konusunda hassasım, en azından benim beslenmesine müdahale edebileceğim bu dönemde bu şekilde olmasında sakınca görmüyorum. İleride engel olamayacağım şekilde rafine şekerli gıdalar yemesi olası bunla beraber belki de bu sürecin sonunda tercih de etmeyebilir. Tüm bunların dışında şu anda böyle besleniyor olmasının bir sakıncası var mı? Yanımıza kar diye bakıyorum olaya. Tabi Arda'yı dünyanın en önemli superfood undan mahrum ediyormuşum gibi tepkiler de alıyorum:)
Lafı dolandırmayayım ve bugunki pasta krizini bastıran tarife geçelim
- 2 tane çok olgun muz.
- 1 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı hindistan cevizi unu. ( Başak Organik)
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- 1 çorba kaşığı çiğ kakao
Tüm mazemeleri blendır ile karıştırıp. Hindistan cevizi ile yağladığım 2 küçük pişirme kabına böldüm. 180 derecede 20 dk pişirdim. Sıcak yemenizi öneririm. Arda dan bana sadece yarım porsiyon kaldı. Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun.